23948sdkhjf

Tavlebyggervirksomhed søger power til direktionen

Hos JE-Elkas A/S søger man en adm. direktør, der kan udvikle virksomheden
De to tavleproducenter J&E Electric A/S og El-kas Tavleanlæg A/S fusionerede i 2012 og blev til JE-elkas A/S. Nu søger virksomheden en adm. direktør til at sætte skub på sin videre udvikling.

- Vi har fusioneret to virksomheder for nogle år siden, som begynder at komme op i international liga, hvorfor de nuværende ejere føler, at der skal mere power til at udvikle virksomheden fremadrettet, forklarer bestyrelsesformand Peter L. Clausen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Vi er gået fra at være to mellemstore tavlebyggere til at være en stor aktør. Det gør, at vi lige pludselig er en anden type virksomhed. Og der erkender vi, at det kræver ny energi, nye kundskaber og nye egenskaber, fortsætter han og supplerer, at der også ligger et generationsskifte i det.

- Vi vil sikre kræfterne til virksomheden fremadrettet, oplyser han.

Bestyrelsesformanden understreger, at tiden efter fusionen generelt er gået fint, men at det altid er en udfordring at fusionere to virksomheder.

Venter på den rette
Direktionen består i dag af Frank Toft-Jensen, Flemming Egebjerg og Jørgen Schøndorff Clausen, og JE-elkas A/S søger nu i tillæg en adm. direktør med international salgserfaring og erfaring med at drive en forretning med store internationale kunder.

- Vi søger en erfaren leder med bevidste lederkundskaber og teoretisk ballast. Vi ønsker gerne en, der kan berige os med netværk i industrien, siger Peter L. Clausen.

- Vi har lagt meget vægt på, at det skal være en markedsorienteret direktør. En som er i stand til at identificere de markedsmuligheder, virksomheden har, og som har de relationer, der skal til for at eksekvere dem, fortsætter han.

Direktørens vigtigste roller bliver at sikre, at bestående og nye kunder kender virksomhedens potentiale som leverandør.

- Vi kan en masse ting i dag, og det skal vores nye direktør sikre, at markedet kender til, siger Peter L. Clausen.

Ansøgningsfristen er den 9. juni, og virksomheden håber at have en ny adm. direktør på plads i løbet af efteråret og senest 1. januar.

- Vi venter gerne på den rette, siger Peter L. Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094