23948sdkhjf

Frysehus-entreprenør vender minus til plus

Specialistviden er vejen frem, mener de hos Ajcon Entreprenør og Ingeniørfirma.
Resultatet før skat blev forbedret med næsten otte millioner kroner hos Ajcon i 2015.

Ifølge administrerende direktør, Christian Wihrs, hænger det sammen med, at virksomhedens specialistviden i stigende grad efterspørges af danske virksomheder inden for fødevarer, catering og medicinalindustrien.

Ajcon har for alvor formået at markere sig som en førende entreprenør inden for køl og frys i Danmark, og det smitter af på relaterede brancher som transport og catering.

- Vi har, som andre entreprenører, mange helt almindelige entreprenøropgaver, men vores specialistviden og referencer inden for køl og frost giver os en stærk profil og konkurrencefordele, siger Christian Wihrs.

Ajcon arbejder i spændingsfeltet mellem projektledelse og teknisk know how, og ifølge Christian Wihrs koblingen mellem entreprenørrollen og de ingeniørmæssige kompetencer afgørende for Ajcons profil i markedet.

Referencelisten tæller virksomheder som Agri Norcold, Dansk Cater, Claus Sørensen og Danish Crown. Senest er virksomheden valgt som totalentreprenør på WP Køds byggeri af et 1.300 kvadratmeter stort frost- og kølelager i Roskilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109