23948sdkhjf

Eksportsucces genvej til bedre produkter

Storke Vinduer oplever stor fremgang på det engelske marked, og kravene her har udfordret Storke på produktkvaliteten.
Byggebranchens tilbagegang giver udsigt til aftagende vækst hos Storke Vinduer. Udviklingen har fået virksomheden til i højere grad at vende blikket mod udlandet, og det er indtil videre forløbet yderst tilfredsstillende.

Den nordjyske vinduesproducent kan foreløbigt konstatere en fremgang i eksporten til det engelske marked på omkring 40 % sammenlignet med 2007.

Vinduesbranchen oplever i disse år generelt stigende krav til energioptimering og dokumentation. Tendensen er i endnu højere grad kendetegnende for det engelske marked - blandt andet fordi vind- og vejrforholdene her er noget hårdere ved facaderne.

Storke er derfor nu begyndt at kontrollere sine vinduer og døre på testcentre i England, og konstruktionerne bliver på den baggrund løbende optimeret for at være på forkant med de engelske krav.

Blandt andet på grund af udfordringerne i det engelske er Storke Vinduer derfor netop blevet FSC certificeret, hvilket betyder, at stort set alle produkter bliver produceret med træ fra bæredygtig skovdrift.

Kilde: Storke Vinduer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079