23948sdkhjf

Byggefusion i det midtjyske

Ingeniører og arkitekter flytter sammen for at give kunderne bedre muligheder.
Midtjylland fik en ny, stor spiller i byggebranchen i sidste uge, da Bjerringbro Ingeniørkontor og Aagaard Nielsens Arkitektfirma fra Silkeborg fusionerede. Det nye rådgivningsfirma hedder Constructa og får kontorer i både Bjerringbro og Silkeborg.

- Det er vigtigt for os at bevare den lokale tilknytning, selv om begge virksomheder har opgaver over hele landet, siger siger Bo Mejlgaard, der er partner i Constructa.
Dermed har området fået en ”lokal gigant”, der kan løse flere facetter i byggeprocessens rådgivende og projekterende del.

To plus to er fem
De to virksomheder har gennem længere tid arbejdet sammen om en lang række projekter, og Bo Mejlgaard glæder sig over muligheden for at lade arkitekter, ingeniører, kontruktører og tekniske designere arbejde endnu tættere sammen i alle byggeriets faser.

- Hver for sig var vi gode, men sammen bliver vi endnu bedre. Fusionen gør to plus to til fem, siger han.

Ideen med at slå Bjerringbro Ingeniørkontor og Aagaard Nielsens Arkitektfirma sammen er at give kunderne en endnu mere solid konstruktion. Bygherrerne foretrækker nemlig én rådgiver frem for at være nødt til at spilde tid på at knokle fra møde til møde. Derfor er tiden moden til at fusionere, har ledelserne hos de to virksomheder erfaret.

- Sammen kan vi tilbyde en næsten komplet løsning i forbindelse med byggerier, og vi arbejder allerede på at blive endnu bredere, afslører Bo Mejlgaard.

Han kan først fortælle om planerne med et nyt stort speciale senere på efteråret.

Starter i Bjerringbro
Det første par måneder slår Constructa sig ned i Bjerringbro, for at medarbejderne kan lære hinanden at kende. Til oktober står de nye lokaler så klar på Hagemannsvej 24 i Silkeborg, og dermed bevarer man det tætte tilhørsforhold til byen.

- Det er vores allerhøjeste prioritet, at det kan lade sig gøre samtidig med, at vi bliver stærkere, siger Christian Aagaard Nielsen, der tidligere var indehaver af Silkeborg-virksomheden. Nu ser han og de øvrige partnere i Constructa frem til at blive endnu mere rodfæstet i Øst- og Midtjylland.

Kilde: Constructa

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.301