23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen-topchef går til Dovista

Administrerende direktør Allan Jørgensen skifter teknikken ud med døre og vinduer.

Efter otte år i spidsen for Kemp & Lauritzen har adm. direktør Allan Jørgensen valgt at opsige sin stilling til fordel for et job som CEO i Dovista Gruppen.

- Kemp & Lauritzen er en unik virksomhed med en fantastisk dygtig medarbejderskare, som jeg har nydt at arbejde sammen med hver eneste dag. Derfor er det også vemodigt at træffe denne beslutning, men jeg ser det som en spændende mulighed for mig personligt og kan således se tilbage på otte virkelig gode år i Kemp & Lauritzen, siger Allan Jørgensen.

Han skifter den 1. juli 2016 og står til rådighed for sin efterfølger og virksomheden indtil da. Bestyrelsen har foreløbigt valgt at konstituere økonomidirektør Tue Sjøntoft som adm. direktør.

Kemp & Lauritzen har under Allan Jørgensens ledelse taget store skridt gennem opkøb, fusion og strategiskifte til at være markedsleder i teknikbranchen. Derfor er det også med beklagelse, at bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen modtager Allan Jørgensens opsigelse.

- Men samtidig glæder vi os over, at Kemp & Lauritzen, efter en omfattende strategiproces og en forbedring af organisationen, i dag står historisk stærkt som virksomhed. Nu går vi i gang med at lede efter en ny kandidat til at stå i spidsen for virksomheden, og vi tager os tid til at finde den helt rette person, siger bestyrelsesformanden.

Allan Jørgensen overtog topjobbet i Kemp & Lauritzen den 1. november 2007. Siden er koncernen vokset markant gennem en række væksttiltag og opkøb – særligt betydende var opkøbet af Glenco i 2011 – og har formået at positionere sig i toppen af teknikmarkedet. Omsætningen er steget fra 1 milliard kroner i 2007 til 2,5 milliarder i 2015, hvor koncernens medarbejderskare samtidig er vokset til over 2.000.

Sidste år gennemførte koncernen en fusion af tre selskaber og et strategiskifte for at skabe en mere tværfaglig og kundevendt organisation. De organisatoriske forandringer skal fremtidssikre Kemp & Lauritzen og udfolde ambitiøse målsætninger om vækst for både top- og bundlinje i de kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094