23948sdkhjf

Årstiderne Arkitekter åbner i Aarhus

Etablerer sig permanent med 20 medarbejdere i Jyllands største by.
Opgaverne er nu så store og omfattende for Årstiderne Arkitekter, at etablering med fast adresse og ny tegnestue med 20 personer er nødvendig i Aarhus.

Også selvom tegnestuen i Silkeborg kun er 40 kilometer væk.

- Det er en spændende tid i dansk byggeri fyldt med muligheder. Vi skal selvfølgelig være dér, hvor det sker, hvorfor vi satser på, at kontoret i Aarhus kommer til at vokse markant de næste år, fortæller arkitekt MAA, partner og stifter af Årstiderne Arkitekter, Per Laustsen.

Tegnestuen i Aarhus slår dørene op primo september i et nedlagt laboratorium i Ceres Byen midt i byen. Det bliver Årstiderne Arkitekters sjette tegnestue i Norden, og fra ledelsens side satses der på vækst og en stejl udviklingskurve i takt med, at byen Aarhus har samme fokus.

Det anslås, at der i 2050 vil være 450.000 indbyggere i Aarhus Kommune mod de nuværende 320.000. Altså cirka 130.000 flere mennesker, der alle skal have boliger og tilhørende undervisnings-byggerier, daginstitutioner, kultur- og erhvervsbyggeri.

- Væksten er sådan set allerede i gang for Årstiderne Arkitekter, for siden vi tog beslutningen, for et lille års tid siden, om at etablere os i Aarhus, var det med planen om at starte beskedent med 3-5 fuldtidsansatte, men nu forventer vi en opstart med cirka 20 medarbejdere, fortæller Per Laustsen.

Han og den øvrige ledelse har netop ansat arkitekt MAA, Steen Gissel, som tegnestuechef i Aarhus-afdelingen. Steen Gissel har et indgående kendskab til Aarhus og et stort netværk blandt offentlige og private aktører i byggeriet.

Årstiderne Arkitekter er for tiden i gang med et nyt hjerne- og demenscenter for Aarhus Kommune, private boliger på Fragtmandsgrunden i Åbyhøj, udvikling af Tulip-grunden i Brabrand til boligområde med almene og private boliger, et stort privat boligprojekt i Tilst, igangværende ombygning af markante ejendomme i midtbyen og flere byudviklingsprojekter på masterplanniveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094