23948sdkhjf

KPC skal bygge Odenses største hotel

234 firestjernede værelser åbner i foråret 2018.
Et nyt 9.000 kvadratmeter stort hotel er på vej i Odenses nye bydel ved Thomas B. Thriges Gade.

Det nye Hotel Odeon opføres af KPC i samarbejde med Arkitema og Midtconsult og kommer til at rumme 234 værelser, en række mindre konferencelokaler samt en større restaurant.

De 9.000 kvadratmeter fordeles på fem etager, og KPC går i gang med at bygge til efteråret.

- Vores vision med Hotel Odeon er at skabe grundlaget for en unik hoteloplevelse. Her skal funktionel komfort fremstå i et klart samspil med den æstetiske formgivning. Hotel Odeon bliver ideelt placeret i Odenses nye spændende bydel og kommer til at passe flot ind i det byomdannelseprojekt, som er i fuld gang i Odense netop nu. Det er vi stolte af, at kunne være en del af, siger Kurt Poulsen, koncerndirektør i KPC.

Hotel Odeon bliver nabo til Odenses nye musik, teater og konferencehus, Odeon, og tæt op ad indgangen til Hotel Odeon kommer letbanestoppet ved Skulkenborg. Hotel Odeon bliver således den ideelle base for såvel forretningsfolk, konferencegæster og turister – med optimal tilgængelighed med underjordisk parkering for bilister og adgang til offentlig transport.

Med byggeriet går ønsket om endnu et hotel i hjertet af Odense i opfyldelse for Odense Kommune, og hos byens borgmester er der glæde over, at en vigtig brik i byomdannelsesprojektet nu er på plads.

- Med aftalen om Hotel Odeon på plads fortsætter Odense den spændende udvikling, som byen er midt i. Det er glædeligt, at der er endnu en investor, der har taget et stort ansvar for byomdannelsesprojektet i Odense, og jeg glæder mig over de flotte planer og visioner, der er på tegnebrættet med Hotel Odeon. Jeg er sikker på, at hotellet bliver en stor gevinst for hele byen, når det åbner i 2018, siger borgmester Anker Boye.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141