23948sdkhjf

Arkil-selskab får ny administrerende direktør

Ny ledelsesstruktur medfører ændringer i både direktion og bestyrelse.
Anlægsentreprenørkoncernen Arkil justerer med virkning fra 1. juli 2016 sin ledelsesstruktur og ændrer i direktion og bestyrelse i datterselskabet Arkil A/S.

Det oplyser Arkil Holding A/S i en fondsbørsmeddelelse.

Arkil-koncernens topchef, Jesper Arkil, har hidtil været adm. direktør for Arkil A/S. Han erstattes den 1. juli af direktør Jørgen Søndergaard, der udnævnes til ny adm. direktør.

Samtidig indtræder divisionsdirektør Jan Schmidt i direktionen hos Arkil A/S som teknisk direktør. Derudover er økonomidirektør Heine Heinsvig også en del af direktionen, mens det hidtidige medlem af direktionen i Arkil A/S, Mads Kristian Andreasen, fortsætter i Arkil-koncernen.

Bestyrelse ændres
Den nuværende bestyrelse i Arkil A/S er i dag identisk med bestyrelsen for Arkil Holding A/S med Agnete Raaschou-Nielsen som formand.

Det ændres ligeledes den 1. juli, hvor direktionen i moderselskabet Arkil Holding A/S bestående af adm. direktør Jesper Arkil, direktør for forretningsudvikling Jens Skjøt-Arkil og økonomidirektør Heine Heinsvig vil udgøre bestyrelsen i Arkil A/S med Jesper Arkil som formand.

Jesper Arkil oplyser til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at rokeringerne i ledelse og bestyrelse sker ud fra et ønske om, at Arkil-koncernen får en mere stringent koncernledelse

Syv datterselskaber
Det børsnoterede Arkil Holding A/S er opdelt i en koncernstruktur med syv datterselskaber, hvor Arkil Holding er moderselskabet.

Arkil A/S er det største af datterselskaberne og er opdelt i ”Civil Works”, der beskæftiger sig med store infrastrukturprojekter, samt”Danmark”, som har fokus på traditionelle anlægsopgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11