23948sdkhjf

LM Byg A/S sætter kurs mod 2020

Indehaver Carsten Mindegaard har ingen ambition om at være størst. Men han vil være den bedste til råhusbyggeri.
Tre-årige strategiplaner har været normen hos råhusentreprenøren LM Byg A/S, siden Carsten Mindegaard overtog virksomheden i 2008 efter et generationsskifte.

Til nytår er den seneste plan fuldført, og den har med Carsten Mindegaards egne ord kørt bedre end forventet.

Seneste regnskab viste en omsætning i omegnen af 400 mio. kroner og en bundlinje, der landede på 29,2 mio. kroner før skat.

Dermed er indtjeningen helt i top i Greve-virksomheden med overskudsgrader på mellem syv og otte procent de seneste to år, og det er opnået ud fra en overordnet strategi om konsekvent at holde fast i det, virksomheden ved noget om: Råhusbyggeri.

- Nu arbejder vi på en 2020-plan, hvor LM Byg specialiserer sig endnu mere inden for råhusbyggeri, så vi i fremtiden indtager større markedsandele. Måden vi vil gøre det på, vil jeg ikke komme så meget ind på endnu, men vi har en meget stor efterspørgsel. Jeg har dog ingen ambition om at være størst. Men jeg vil være bedst til råhusbyggeri, og det tror jeg på, at vi kan blive, hvis vi holder fast i samme tangent, siger Carsten Mindegaard.

LM Byg har med virkning fra august ansat Hans Anker Nielsen som ny administrerende direktør . Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Aarsleff og ansættes for at give Carsten Mindegaard mulighed for at flytte sit fokus fra drift til udvikling.

Læs mere om LM Bygs strategiske overvejelser hos Licitationen - Byggeriets Dagblad:

"LM Byg A/S trykker på speederen i 2017"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08