23948sdkhjf

Jysk entreprenør vinder 200 Aarhus-boliger

JCN Bolig fortsætter succesen i jubilæumsår. Opgave til over 140 millioner ryger nu i ordrebogen.
Kollegiekontoret har valgt JCN Bolig som hovedentreprenør på byggeriet af et nyt kollegium med 202 boliger i den nye bydel, Åbyen, i Aarhus. P+P Arkitekter og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen er rådgivere.

Kollegiet opføres som muret byggeri i seks etager på hjørnet af Søren Frichs Vej og Åbyvej og bliver direkte nabo til et andet JCN-byggeri med 164 boliger, som netop nu opføres for Innovator og NREP.

- Opgaven markerer på flotteste vis, hvilken virksomhed JCN Bolig har udviklet sig til. Det gør ikke stoltheden mindre, når kollegerne i branchen udtaler, at der ikke kan tjenes mere end 4 procent på bundlinjen i branchen, og at økonomien er svær, hvor der er offentlige penge involveret, siger adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen med henvisning til sidste års rekordoverskud på 16 millioner kroner.

Hovedentreprisen, som JCN Bolig har vundet, er tildelt på baggrund af prisen. Det vindende bud lyder på 141.668.125 kroner.

75 år med fire generationer
JCN Bolig startede sommeren op med at fejre sit 75 års jubilæum, som blev fejret sammen med ansatte og forretningsforbindelser på kontorerne i Vildbjerg og Aarhus med både kunder og medarbejdere.

Virksomheden blev stiftet i 1941 af Jens Chr. Nielsen og blev videreført af hans tre sønner; Vagn, Bent og John. I 1996 overtog Flemming Nielsen ejerskabet som 3. generation i familien, og det har været en succes. JCN Bolig er under Flemming Nielsens ejerskab vokset med hele 1.300 procent målt på omsætning, og virksomheden har de senere år markeret sig tydeligt i branchen.

Faktisk er det 4. generationsskifte også på plads - denne gang uden for familien - idet adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen har taget hul på et glidende generationsskiftet, som forventes fuldført i 2020.

JCN Bolig har ikke en plan for de kommende 75 år, men arbejder dog med en femårs-plan hvor målet er en fortsat udbygning i Østjylland samt et muligt indtog i Østdanmark. Men når alt kommer til alt, er det kunderne, der bestemmer farten.

- Vi vil gerne servicere dem bedst muligt. Og vi vil ikke sige nej til opgaver hos eksisterende kunder for at sige goddag til nye kunder, siger regionschef Lars Adamsen.

JCN Bolig beskæftiger 35 funktionærer og 35 specialiserede håndværkere inden for tømrer, beton og elementmontage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141