23948sdkhjf

Engparken er et springbræt for E&P

Aktiviteter i Aalborg har fået en kickstart med stor renoveringsopgave.
Enemærke & Petersen (E&P) rykkede sidste forår ind i Aalborg med overtagelsen af knap 20 medarbejdere i moderselskabet MT Højgaards serviceafdeling.

Siden blev engagementet i Aalborg udvidet yderligere med MT Højgaards bore- og skæreaktiviteter , og de to forretningsområder har skabt sig et fint fundament i det nordjyske, mens det tredje forretningsben, entreprise, har været lidt længere om at komme i gang.

Det er imidlertid ved at ændre sig. Den omfattende renovering af boligområdet Engparken i Nørresundby, som er E&P’s første entrepriseopgave i Aalborg-området, har fået en god start, og E&P’s lokale folk glæder sig over at være i gang med den første store opgave i hjembyen.

- Det er sjovt endelig at være i gang med vores første opgave her i Nordjylland, og vi har jo tænkt os at blive, så vi glæder os til at vise det nordjyske marked, hvad det er, vi kan, siger Mads Undall-Behrend, som er Enemærke & Petersens projektleder på opgaven.

Den gennemgribende renovering af Engparken startede først på året, og i april måned rykkede E&P ind på pladsen. Virksomheden skal udføre tømrerentreprisen, som består af indretning af 135 tilgængelighedslejligheder, samt vinduesentreprisen, som består af vinduesudskiftning i alle 555 lejligheder samt udskiftning af 465 altaner.

- Engparken er et godt springbræt for os og giver os mulighed for rigtigt at komme ind på markedet i Aalborg. Vi er desuden blevet udvalgt til at byde på en række andre store sager i området, som vi selvfølgelig håber, at vi også kommer med på, så den næste tid bliver meget spændende for os, fortæller afdelingsleder Dan Jensen.

han understreger samtidig vigtigheden af, at et stigende aktivitetsniveau kommer lokalområdet til gode i form af lokale arbejdspladser.

- Det er vigtigt for os at ansætte lokale folk. Vi vil selvfølgelig gerne gøre en positiv forskel for bygherrerne i Aalborg og omegn, men samtidig betyder det også meget for os at bidrage positivt til området ved at skabe lokale arbejdspladser, siger Dan Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094