23948sdkhjf

390 nye boliger i Aarhus

Byggeselskab Olav de Linde opfører sit hidtil største enkeltstående nybyggeri.
”Alle vil gerne bo i Nærheden…”

Dette udsagn bliver om kort tid en realitet for de beboere, som i foråret og sommeren 2018 flytter ind i de nye lejeboliger på hjørnet af Møllevangs Allé og Katrinebjergvej.

Ved første spadestik den 29. juni afslørede bygherren Olav de Linde bebyggelsens navn – Nærheden – inden han sammen med blandt andre borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Kristian Würtz tog det først spadestik til etape et af bebyggelsen.

- Med byens eksplosive udvikling er området blevet et meget centralt sted. Her er man tæt på Universitetet, indkøb og byen – ting som alle er lige i nærheden. Det er vores ambition og håb, at vi for eksempel også via gode grønne fællesarealer kan skabe nærhed i bebyggelsen, så beboerne oplever, at de har en tryg hjemmebase, siger Olav de Linde, stifter og indehaver af Byggeselskab Olav de Linde.

Den kommende bebyggelse deler navn med et 65 hektar stort område i Hedehusene , som i disse år udvikles til ny bydel. Om få år vil både østjyder og nordøstsjællændere således med rette kunne sige, at de bor i Nærheden.

Første fase af det aarhusianske Nærheden omfatter 272 boliger, overvejende delevenlige lejligheder med to eller tre værelser. Byggeriet opføres af Dansk Boligbyg i hovedentreprise og er tegnet af KPF Arkitekter i samarbejde med Midtconsult og TerraNova.

Senere følger anden fase med 118 to- og treværelses lejligheder på grundens nordlige del ud mod Katrinebjergvej. Fuldt udbygget vil boligbebyggelsen således bestå af 390 boliger med parkeringskælder, i alt 23.900 kvadratmeter.

Byggeselskab Olav de Linde har hidtil fokuseret sin forretning på udvikling og udleje af erhvervslokaler, og Nærheden i Aarhus er selskabets første boligbyggeri. Der er samtidig tale om det største enkeltstående nybyggeri i virksomhedens mere end 40 år lange historie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125