23948sdkhjf

Kæmpekontrakt: Over 36.000 kvadratmeter i ny bydel

FredericiaC og A. Enggaard indgår omfattende udviklingsaftale.
Det bliver A. Enggaard A/S, der kommer til at sætte sit præg på den tre hektar store grund i Sønder Voldgade kvarteret i Kanalbyen ved Lillebælt, FredericiaC.

Den nordjyske totalentreprenør skal i de kommende år i en etapevis udbygning stå for den sidste del af byggemodningen af kvarteret samt opførelsen af mere end 36.000 kvadratmeter bygninger.

- FredericiaC er et spændende projekt, som vi glæder os til at bidrage til. Området er attraktivt med direkte adgang til Lillebælt, spændende visioner for Gl. Havn og med en god infrastruktur. Samtidig er Fredericia i en betydelig udvikling, som vi ser fordele i at samarbejde omkring, siger direktør Asger Enggaard.

Næste skridt i processen er en lokalplan og et detaljeret skitseprojekt. Hovedparten af byggeriet bliver lejligheder og byhuse, men der bliver også plads til cirka 10.000 kvadratmeter erhverv og 300 centralt placerede parkeringspladser.

- Vi er rigtigt glade for dagens aftale, som er vigtig for hele FredericiaC projektet. Og vi ser frem til et stærkt samarbejde omkring udviklingen af Sønder Voldgade kvarteret, siger Tim E. Andersen, projektdirektør i FredericiaC.

Byggeriet igangsættes, når der foreligger en lokalplan for området. Det vil formentlig være i januar 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109