23948sdkhjf

Pensionskasse sætter 300 millioner kroner i boliger

Lærernes Pension sluger stort stykke af Godsbanen i Aalborg.
Med en investering på mere end 300 millioner kroner er Lærernes Pension klar til at lukke et at de sidste store byggefelter på Godsbanen i det centrale Aalborg.

Der er tale om et projekt med 194 udlejningsboliger, som vil få navnet Østeråparken. Efter planen vil de stå klar til indflytning midt i 2018.

Bag udviklingen af området, som ligger på østsiden af Dag Hammarskjølds Gade, står det relativt nye udviklingsfirma TN Udvikling. Totalentreprenør på projektet er virksomheden Raundahl & Moesby A/S.

Fonde har færten af afkast
Direktøren for TN Udvikling, Torben Nielsen, ser pensionskassens kæmpeinvestering som udtryk for, at kapitalfonde for alvor har fået færten af, at der er sikre afkast at hente for investorerne i Aalborg.

- Og det er den hidtil største investering, en pensionskasse har foretaget i boligbyggeri, siger Torben Nielsen, der oplyser, at han er bekendt med transaktioner mellem pensionskasser og projektudviklere andre steder i byen.

- Vi får selv henvendelser løbende fra forskellige pensionskasser og har et par sager kørende, siger Torben Nielsen.

Med Lærernes Pensions byggerier er sælgeren af Godsbanearealet, DSB, ifølge direktøren tæt på at kunne melde alt udsolgt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095