23948sdkhjf

Danmarks største hejs klar til byggepladserne

Udlejer investerer stort i nyt materiel, der kan bruges i op til 300 meters højde.
Over de seneste tre år har Platform.as mere end fordoblet sit forretningsomfang og årlige overskud.

En del af dette overskud investeres nu i materiel i den helt tunge klasse: Ti nye Scanclimber mandskabs- og materialehejs kan snart køre ud på landets byggepladser.

Ifølge direktør Casper Knudsen er det den største, hurtigste og højst rækkende hejs, der fås på markedet.

- Udstyr til sikkert arbejde i højden er vores speciale. Nu bygger vi videre på vores knowhow og bliver udlært til at installere, sikre og servicerer de nye hejs, siger han.

Casper Knudsen forventer, at der bliver efterspørgsel efter hejs fra store nybyggerier og store ombygninger, hvor der skal fragtes mange tunge ting op i højden.

- De nye hejs kommer til Danmark hen over de kommende måneder, og vi har allerede mere end 10 tilbud ude på store projekter i hele landet, siger han.

Større, tungere, højere og hurtigere
De nye hejs er af typen Scanclimber SC 3237-65H og kan løfte op til 3,2 tons. Kabinen måler hele 1,5 gange 3,7 meter.

Det betyder, at de nye hejs kan fragte emner, som er cirka 75 centimeter længere og op til 1 tons tungere end de hejs, som allerede findes på det danske marked.

Desuden har hejsene en meget stærk grundenhed, så de er godkendt til at køre op til 300 meter i højden. De kører mod himlen med en hastighed på 54 meter i minuttet, hvilket er 18 meter mere i minuttet end de gængse modeller.

Platform.as har betydelig succes med at udleje mobile arbejdsplatforme som alternativ til traditionelle stilladser, og Casper Knudsen forventer da heller ikke, at udlejning af hejs bliver helt så stor en forretning platformsudlejningen.

- Men det inspirerer og udvikler os at tage fat på det nye område. Desuden kan vi se, at der er et marked, siger Casper Knudsen, som har haft fem mand på efteruddannelse hos Scanclimber.

Platform.as er etableret i 2008 og beskæftiger cirka 30 ansatte fordelt på adresser i Greve og i Tilst ved Aarhus. Virksomheden råder over omkring 250 arbejdsplatforme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141