23948sdkhjf

JFP vinder igen på DNV Gødstrup

Tre bud har givet tre entrepriser på byggeriet af nyt sygehus.
Tre gange har JFP budt ind på opgaver på supersygehuset i Gødstrup. Og tre gange har entreprenørvirksomheden med hovedsæde i Herning vundet.

Senest har JFP lukket aftalen på råhus- og lukningsentreprisen på DNV's service- og teknikbyen. En aftale som netop er indgået – og hvor byggearbejdet efter planen skal gå i gang til september.

- Vi er stolte over, at vi igen blev udpeget – og glade for at Region Midtjylland værdsætter samarbejdet med os i sådan en grad, at de har lyst til at fortsætte på denne tredje entreprise. Det er en tillid, som vi glæder os til at leve op til, siger administrerende direktør og anden generation i virksomheden, Jesper Friis Poulsen.

JFP var i konkurrence med fire andre entreprenørvirksomheder om opgaven og vandt ifølge Jesper Friis Poulsen med en ganske betydelig prismargin til den nærmeste konkurrent. JFP-direktøren fremhæver i den forbindelse datterselskabet JFP Murer & Tømrer som en væsentlig årsag.

- Vores egenproduktion give os mulighed for at være fleksible, mens vi samtidig er stabile, fordi det er en fast og sammentømret stab, vi sætter på opgaven. Når vi henter arbejdskraften internt i huset, kan vi samtidig byde ind med en fornuftig pris, forklarer Jesper Friis Poulsen.

JFP er allerede i fuld gang på byggepladsen i Gødstrup, hvor virksomheden i samarbejde med joint venture-partneren Max Bögl har vundet entreprisen på hele råhuset – både det sydlige og det nordlige spor.

Arbejdet på service- og teknikbyen skal afleveres til bygherren i december 2017. Opgaven omfatter cirka 7.300 kvadratmeter byggeri fordelt på to bygninger i én etage. Den ene får teknikhus på taget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109