23948sdkhjf

Sondex er solgt

Køberen, Danfoss Heating, vil styrke sin position inden for HVAC.
Danfoss og Sondex har indgået aftale om, at Danfoss køber det privatejede Sondex Holding A/S.

Det oplyser de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

Sondex er en førende global aktør på markedet for varmeoverførsel, hvor virksomheden udvikler, producerer og sælger pladevarmevekslere.

Dermed passer Sondex godt ind i Danfoss’ varmeforretning, Danfoss Heating, og købet af Sondex understøtter koncernens strategiske fokus på at opbygge ledende markedspositioner og investere i vækst.

- I Sondex har man en unik ekspertise inden for pladevarmevekslere, som passer perfekt ind i vores portefølje. Vi er stærke på forskellige områder, og ved at gå sammen skaber vi et endnu stærkere tilbud i markedet til glæde for vores kunder, siger Niels B. Christiansen, der er koncernchef & CEO hos Danfoss.

Sondex-koncernens direktør, den 74-årige Aage Søndergaard Nielsen, glæder sig over, at et allerede mangeårigt samarbejde mellem de to virksomheder nu styrkes yderligere.

- Jeg glæder mig over udsigten til, at vi nu sammen skaber en førende spiller på det globale marked for varmeoverførsel. Jeg er overbevist om, at vi vil stå stærkt sammen i markedet, siger Aage Søndergaard Nielsen.

Sondex har hovedkvarter i Kolding og beskæftiger cirka 1.200 medarbejdere på verdensplan. Når myndighederne har godkendt handlen, vil selskabet blive integreret i Danfoss-koncernen som en del forretningssegmentet Danfoss Heating.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094