23948sdkhjf

NRE skal bygge boliger på Havneøen

Fire huse i op til 11 etager skyder nu op ved Vejle Fjord.
Kirk Kapital og AP Pension har indgået aftale med NRE Denmark A/S om at varetage opgaven som totalentreprenør for byggeriet af det eksklusive boligområde Havneøen i Vejle.

Første fase af byggeriet omfatter 10.700 kvadratmeter med 55 lejligheder i første og anden række ud mod Vejle Fjord. De første lejligheder forventes klar til indflytning inden udgangen af 2018.

Opførelsen af de fire punkthuse på henholdsvis 5, 7, 9 og 11 etager er igangsat. Aktuelt støbes der fundamenter, og omkring årsskiftet begynder opførelsen af punkthusenes ydervægge. Hele byggeriet opføres i samme teglmateriale men med forskellige facadeudtryk for hvert enkelt hus.

Boligområdet på Havneøen er tegnet af Arkitema Architects. Sammen med Kirk Kapitals nye domicil, der er tegnet af Olafur Eliasson, kommer Havneøen til at udgøre en del af Vejles nye havnefront. Området indgår i det samlede promenadeforløb ud mod Vejle Fjord, hvor der bliver et levende og tilgængeligt miljø, der sikrer offentlighedens adgang til kysten.

Lejlighederne bygges i størrelser fra 140 til 400 kvadratmeter, og de otte største udføres som penthouselejligheder i to etager. Lejlighederne i fase 1 udbydes til priser fra 4,5 til 16 millioner kroner. Salg af lejlighederne varetages af Home Projektsalg i Vejle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125