23948sdkhjf

Lindab gør klar til nye tider i branchen

Søsætter ambitiøs strategi med fokus på komplette løsninger og innovation
Stålvirksomheden Lindab Danmark er klar med en ny strategi, der har fokus på komplette løsninger og innovation til byggebranchen

- Lindabs nye strategi betyder, at vi fremover vil fokusere endnu mere på at kunne levere komplette løsninger inden for ventilation, byggekomponenter og porte, siger administrerende direktør Mette Brøndum, der ud over Danmark også har ansvar for markederne i Storbritannien, Irland, Belgien og Holland.

Fokus på at sælge komplette løsninger sideløbende med at sælge kvalitetskomponenter stiller nye krav til måden, Lindab producerer og tilgår markedet på. Derfor skal de interne processer hele tiden optimeres, så produktivitet og dermed konkurrenceevne øges, nævner hun.

Robotter og flere medarbejdere

Ifølge Mette Brøndum skal produktporteføljen også udvides, for at Lindab kan tilbyde kunderne bredere produktpakker og mere komplette løsninger end i dag. Det er en væsentlig del af Lindab-koncernens samlede strategi frem mod 2020.

Inden for de seneste to år har Lindab ansat 25-30 nye medarbejdere hvert halve år, så der nu er 470. Fabrikken i Haderslev kører i øjeblikket med treholdsskift. Mette Brøndum tør ikke sætte tal på, hvor mange nye medarbejdere der skal ansættes frem mod 2020.

- Vi vil effektivisere produktionen blandt andet ved at investere i robotter. Men vi får helt sikkert brug for flere ansatte for at gennemføre den nye strategi, forudser hun.

Lindab er en international koncern med hovedsæde i Haderslev. Den udvikler, fremstiller og markedsfører produkter i tyndpladestål og systemløsninger inden for forretningsområderne ventilation og byggekomponenter.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094