23948sdkhjf

Digitalisering af byggebranchen skaber rekordregnskab

Roskilde-virksomheden Sigma Estimates landede i seneste regnskabsår det bedste resultat i virksomhedens historie.
Bruttofortjenesten endte på 11,5 mio. kr. mod 10 mio. kr. i 2014 svarende til en stigning på 15 procent. Omsætningen steg med 17 procent, og bundlinjen steg fra 1 mio. kr. til 2,4 millioner kr.

Med flere end 4000 brugere er kalkulationsprogrammet Sigma i dag blandt de mest anvendte professionelle kalkulationssoftware målrettet entreprenører, arkitekter, rådgivere og håndværkere.

- Den store tilgang oplever vi blandt både håndværksvirksomheder, entreprenører, arkitekter og rådgivere, der med kalkulationsprogrammet Sigma minimerer risiko for fejl og samtidig opnår store tidsbesparelser i tilbudsfasen, siger administrerende direktør Magnus Therkildsen.

Eksplosiv vækst fra skyen
Magnus Therkildsen forventer også i de kommende år kraftig fremgang i antallet af kunder og brugere. Målet for indeværende år er en tilgang på 20 procent flere kunder i forhold til rekordåret 2015. Sigma-programmet lanceres i en software as-a-service udgave med en abonnementsbaseret forretningsmodel.

- Med online-muligheder i Sigma-programmet kommer vi til at sætte helt nye standarder inden for kalkulationssoftware, og det vil drive vores vækst eksplosivt de kommende år. De nye muligheder vil give hurtigere adgang til information og forbedret overblik, forklarer Magnus Therkildsen, der i 2021 forventer op mod 100.000 brugere på løsningen.

Sigma Estimates er i øjeblikket i gang med at ansætte medarbejdere i forbindelse med, at virksomheden udvider afdelingen i USA. Sigmas Software as-a-service-løsning lanceres først i USA, og senere på året lanceres løsningen i Danmark.

Investeringerne betyder ifølge Magnus Therkildsen, at Sigma Estimates på trods af en vækst i antallet af kunder i 2016 højst sandsynligt lander et resultat på samme niveau som i 2015.

Sigma Estimates er etableret i 2003 og beskæftiger 15 medarbejdere på hovedkontoret i Roskilde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078