23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Hvem har hyret de seneste uger? Building Supply giver et overblik.
Anker Hansen & Co. A/S
Søren Rytter er ansat som projektledeer og får hovedentreprisen på renoveringen af Lindegårdsskolen i Lyngby-Taarbæk Kommune som sin første opgave. Søren Rytter er uddannet bygningskonstruktør og har mere end 20 års erfaring fra arkitekt- og entreprenørvirksomheder.

BB Fiberbeton A/S
Christian Knudsen, 49 år, er ansat som salgsansvarlig for det svenske marked . Han er bosat i Malmø og har de seneste 11 år arbejdet som produktionschef hos Skanska Sverige.

Flash Light A/S
Susanne Schandorff er ansat som belysningskonsulent med ansvar for Midt- og Sydjylland og Fyn. Med 27 år i el-branchen, herunder otte år i Philips, har hun en bred erfaring inden for teknisk belysning

Lone Elsborg er ansat som belysningskonsulent med ansvar for kunder og projekter i Nord- og Midtjylland. Hun har 18 års erfaring med rådgivning i byggebranchen.

Gaihede
Marie Varmark Mortensen er ansat som projektkoordinator og får til opgave at assistere virksomhedens rådgiverne. Hun har en bacheloruddannelse i psykologi og er ansat i et fleksjob på 15 timer på grund af en medfødt hørenedsættelse.

Høyrup & Clemmensen
Thomas Birch er ansat som projektleder i BMS-afdelingen. Han er uddannet installatør suppleret med en HD1 og har arbejdet som projekt- og entrepriseleder hos blandt andre Moe og Hoffmann.

GK Danmark A/S
Lars Bisgaard, 55 år, er ansat i en nyoprettet stilling som salgschef for Automatik i Jylland pr. 1. juni 2016. Han kommer senest fra en stilling som salgschef i Bravida.

MT Højgaard
Carsten Skov, 45 år, er tiltrådt som kundechef i Aalborg med ansvar for den løbende kontakt til eksisterende og nye kunder og forretningsforbindelser. Carsten Skov kommer fra en stilling som salgsingeniør hos Alfred Priess A/S og har arbejdet med salg gennem hele sin karriere, der startede som sales manager hos Hydro-X A/S i 1998.

Peri Danmark A/S
Daniel Langballe Fjendbo er par. 1. august 2016 tiltrådt som regional salgsingeniør i Midtjylland med udgangspunkt i Aarhus. Han har en baggrund som rådgivende ingeniør og kommer med en grundig viden om betonteknologi og et godt branchekendskab i bagagen.

Opstarten falder sammen med den landsdækkende lancering af vores nye letvægts- universalforskalling, DUO, som i øjeblikket bliver revet væk fra vores hylder.

Phønix Tag Materialer
Dorthe L. Hartung er ansat i en nyoprettet stilling som projektchef. Hendes opgave bliver især at rådgive og informere arkitekter, rådgivere og bygherrer om løsningsmuligheder inden for tagpap og grønne tage

Dorthe L. Hartung er uddannet bygningskonstruktør og er desuden certificeret DGNB-konsulent inden for bæredygtighed. Hun kommer fra en stilling som area sales manager hos Saint-Gobain Ecophon.

Raunstrup A/S
Svend Arndal er pr. 8. august tiltrådt som byggeleder i Odense-afdelingen. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har mere end 25 års erfaring fra byggebranchen, senest som selvstændig tømrermester gennem 18 år.

Jette Warhuus er pr. 4. august tiltrådt som lønningsbogholder hos Raunstrup. Hun har senest været ansat som bogholder hos konsulenthuset Marselisborg.

Ruko A/S
Martin Sass er tiltrådt som key account manager med kundesegmentet Professional end users (PEU) som ansvarsområde. Han kommer fra en stilling som storkundebehandler hos G4S og har tidligere gjort karriere i forsvaret.

Schneider Electric
Ruben Kilgast, 41 år, er ansat som salgschef i industriforretningen med ansvar for at udvikle salget af løsninger til både systemintegratorer og slutkunder.

Han er uddannet elinstallatør og stærkstrømstekniker og kommer fra en stilling hos Rockwell Automation.

Systemair A/S
Pia Petersen er ansat som teknisk sælger for at assistere afdelingschef i Hvidovre Jesper Kræfting med de daglige opgaver og hjælpe kunderne med teknisk rådgivning og ordrebehandling.

Pia Petersen har mere end 20 års erfaring som projektleder i ventilationsbranchen.

TK Development
Kenn P. Jacobsen, 46 år, er pr. 1. juli 2016 ansat som projektchef. Han er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en stilling som afdelingschef hos Deas. Han har tidligere været ansat hos blandt andre NCC og Sjælsø Gruppen.

Morten Stampe, 49 år, er pr. 1. august 2016 ansat som teknisk direktør i Danmark. Han er uddannet teknikum-/bygningsingeniør og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Newcon A/S. Han har desuden 14 år bag sig som administrerende direktør i Bodilsen Totalbyg.

Viega
Villiam Rasmussen er ansat som ny salgschef i Viega. Han medbringer årevis af erfaring fra branchen. Med en fortid som VVS-rørsmed og VVS-tekniker er håndværket i orden, og i 90’erne skiftede han svensknøglen ud med et skrivebord og tog fat i sælgergerningen. Senest kommer Villiam Rasmussen fra en stilling som nordisk Key Account Manager hos Danfoss Redan, hvor han var ansat i 13 år.

Villiam Rasmussen er 43 år og bor i København med sin kæreste og to børn.

Som ny salgschef kommer Villiam Rasmussen ind for at styrke den allerede stærke salgsindsats på det danske marked. Han overtager fra Dan Rosendal, som stopper efter 15 år i Viega. Dan har været med til at opbygge Viega i Danmark, og vi takker mange gange for det gode samarbejde.

Villiam Rasmussens opgave bliver at bære faklen videre for den mere end 115 år gamle familieejede virksomhed samt øge kendskabet til Viegas mange kvalitetsprodukter i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094