23948sdkhjf

Kendt kloakfirma rykker ind i Aalborg

Ny afdeling er allerede en af de største på landsplan.
En af Danmarks førende og ældste virksomheder inden for kloakservice, FKSSlamson, har pr. 1. juli 2016 åbnet ny afdeling i Aalborg.

Tiltaget sker som led i en klar vækststrategi og som en konsekvens af, at FKSSlamson netop har vundet to store rammeaftaler med Aalborg Kommunes spildevandsselskab Aalborg Kloak A/S.

- Vi udfører i forvejen en del arbejde for en række kommuner i Nordjylland, herunder tømningsordninger for Aalborg, Brønderslev, Jammerbugten og Frederikshavn. Og med den nye rammeaftale med Aalborg Kloak er der derfor rigtig god synergi i, at vi nu etablerer os 100 procent i Nordjylland, siger Michael Sørensen, drift- og salgsdirektør hos FKSSlamson.

Startskud til større offensiv i Nordjylland
FKSSlamson har indgået to fireårige rammeaftaler med Aalborg Kloak om blandt andet inspicering af nyetablerede kloakker samt almindelig drift, herunder tv-inspektion og spuling af ledningsnettet.

Det er en aftale, der stiller store krav til ansatte, materiel og kapacitet, og samarbejdet skal ifølge Michael Sørensen ses som et startskud til en større offensiv i det nordjyske.

- Med det nye setup, hvor vi er tæt på kunderne, kan vi for alvor leve op til den stigende efterspørgsel, vi har oplevet blandt andet fra erhvervslivet i Nordjylland. Samtidig får vi nogle helt nye muligheder for at byde ind på opgaver, som vi tidligere trak os fra, fordi vi ikke havde det rette beredskab i nærområdet, siger Michael Sørensen.

Stor afdeling i Aalborg
FKSSlamson er med sine flere end 60 år en af branchens ældste virksomheder. Virksomheden beskæftiger 110 ansatte og udfører - ud over tv-inspektion - et bredt udbud af kloak- og industriservices. Med den nye afdeling i Aalborg har FKSSlamson 10 driftsafdelinger fordelt over hele landet.

- Med 10 ansatte og 6-10 spule- og tv-biler bliver afdelingen i Aalborg allerede fra start en af vores største afdelinger. Men med den efterspørgsel, vi allerede har oplevet, forventer jeg faktisk, at vi vokser og ansætter yderligere mandskab i løbet af de kommende år, siger Michael Sørensen.

Aftalen med Aalborg Kloak A/S er startet op den 1. juli. Den nye afdeling har fået adresse på Korinthvej i det østlige Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075