23948sdkhjf

Grønt lys til kæmpebyggeri i Køge

Tysk koncern igangsætter sin største logistiske investering nogensinde.
Den danske lægemiddelgrossist Nomeco, der er en del af tyske Phoenix Group, går i løbet af kort tid i gang med byggeriet af et nyt højteknologisk kæmpelager i Køge.

Mandag kom byggetilladelsen i hus, og dermed er Phoenix Groups største logistiske investering til dato rykket et stort skridt nærmere. Der er tale om en samlet investering på omkring en halv milliard kroner.

- Byggetilladelsen er en vigtig milepæl i vores store byggeprojekt. Det betyder, at kommunen har godkendt vores planer for byggeriet – herunder dimensionering og placering af bygningen, som bliver 30 meter høj og kommer til at fylde, hvad der svarer til tre fodboldbaner, siger logistikdirektør Per Hansen fra Nomeco.

Udover medicinlager skal Nomecos nye bygninger også huse logistikcenter og administration for Nomecos industridivision, Nomeco HealthCare Logistic.

Næste store milepæl bliver første spadestik, som forventes taget sidst på året, og Nomeco regner med at tage bygningen i brug i løbet af sommeren 2018. Byggeriet går nu i udbud hos de prækvalificerede totalentreprenører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11