23948sdkhjf

Gråkjær åbner i København

Henter ny regionsdirektør i Casa.
Med virkning fra den 15. august er Johnny Holt ansat som regionsdirektør for Gråkjær Erhverv på Sjælland.

- Da en stigende del af vores byggerier opføres i det østlige Danmark, er det et helt naturligt skridt, at vi nu styrker organisationen med en regionsdirektør og etablerer kontor i københavnsområdet, siger Henrik Skaarup, direktør i Gråkjær Erhverv.

Byggerier på Sjælland har de senere år udgjort knap en tredjedel af Gråkjær Erhvervs samlede omsætning, og med en ny satsning på boliger forventes andelen at stige i de kommende år.

Henrik Skaarup håber, at Gråkjær med det nye kontor vil få lettere ved at tiltrække dygtige medarbejdere i københavnsområdet.

- Med væksten i byggesager på Sjælland får vi brug for flere bygge- og projektledere, og det optimale vil være folk med lokalkendskab, siger han.

Johnny Holt kommer til Gråkjær med solid erfaring fra entreprenørbranchen og har senest arbejdet som projektchef i Casa. Cv’et tæller også knap ti år hos Enemærke & Petersen, heraf syv år som projektleder.

- Gråkjær er en spændende virksomhed, og jeg glæder mig til at tage del i udviklingen af Gråkjær i hovedstadsområdet. Med min erfaring fra alle byggeriets faser og parter, og et godt netværk på Sjælland, kan jeg bidrage positivt med sparring til både vores byggeledelse, ledelse og kunder, siger han.

Hvor det nye kontor kommer til at ligge, er endnu ikke offentliggjort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08