23948sdkhjf

Her er programmet for Building Green

Årets messe byder vanen tro på højt profilerede talere og et væld af seminarer. Vi giver dig et indblik her.
Onsdag den 2. november åbner 2016-udgaven af Building Green i Forum København. Arrangørerne kan nu præsentere det fulde program for messen, som over to dage afholdes under temaet ”Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

- I år har vi for første gang valgt et egentligt tema for messen. Bæredygtighed er andet og mere end bygningen i sig selv. Derfor går vi skridtet videre og sætter byggeriet i sammenhæng med det omgivende byrum, forklarer projektleder Sarah Elhauge.

Building Green 2016

Forum København danner rammen for den sjette udgave af Building Green, der afholdes i dagene 2. og 3. november under temaet "Byggeriet i det bæredygtige byrum".

Foruden 150 udstillende virksomheder byder messen på over 100 talere, heriblandt flere højtprofilerede internationale navne. Hertil kommer adskillige seminarer og diskussioner om aktuelle emner i relation til den grønne omstilling.

Find hele programmet på Building Greens hjemmeside .
Temaet indrammer rækken af talere på Building Greens hovedscene, som får et langt mere internationalt snit end tidligere. På programmet er arkitekter som Julien De Smedt, Jakob Lange (BIG), Brandon Specketer (Cookfox) og Dan Stubbergaard (Cobe) samt ikke mindst cradle-to-cradle-grundlægger Dr. Michael Braungart.

Årets åbningstaler er tidligere klimakommissær og nuværende formand i tænketanken Concito, Connie Hedegaard, der vil give sit bud på det næste skridt i den grønne omstilling.

Næsten udsolgt
Building Green har væsentligt flere forhåndstilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år. Det giver en tro på, at sjette udgave af den bæredygtige byggerimesse bliver en mindst lige så stor succes som sidste års messe.

- Vi oplever meget stor interesse. Da vi for nylig lancerede et pop-up-seminar om bæredygtighed i byer og bygninger, havde vi 100 på venteliste inden for en time, fortæller Sarah Elhauge.

På nuværende tidspunkt er der godt ti små udstillerstande tilbage, og dermed tyder alt på fuldt hus med omkring 150 udstillende virksomheder.

- Vi kunne have haft udsolgt for længst, men vi har sagt nej til mange virksomheder. Det skyldes, at vi er blevet markant mere kritiske i forhold til, hvem der kan udstille. Building Green er en messe om bæredygtigt byggeri, og det skal udstillerne leve op til, forklarer Sarah Elhauge.

Tidligere på året lancerede Building Green en søsterevent, der skal afholdes i Aarhus i marts 2017. Her skal virksomhederne aflevere en motiveret ansøgning for at få lov til at udstille, og sådan bliver det også fremover i København.

- Det er ressourcekrævende, men vi får en langt bedre event ud af det på den måde, siger Sarah Elhauge.

Building Supply er mediepartner på Building Green 2016 og udsender den 26. oktober et temanyhedsbrev med særligt fokus på årets messe.

Artiklen er en del af temaet Building Green 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109