23948sdkhjf

Aalborg Portland henter salgsdirektør i Skamol

Erfaren salgsprofil skal løfte salget af hvid og grå cement til nye højder.
René Fich Jespersen, 48 år, er pr. 15. august 2016 tiltrådt som ny salgsdirektør for Aalborg Portland A/S.

Med titel af Commercial Director får René Fich Jespersen det overordnede ansvar for salg og marketing - og for en international organisation bestående af 33 medarbejdere. Han får både hjemmemarkedet og et stort antal eksportmarkeder under sig og skal stå for afsætningen af både grå og hvid cement.

René Fich Jespersen er ingeniøruddannet fra Horsens Teknikum og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos Skamol. Han har mere end 20 års erfaring med salg og eksport og har tidligereværet administrerende direktør hos Danish Interior. CV'et tæller endvidere ansættelser inden for salg og marketing hos Aalborg Industries og siden Alfa Laval Aalborg.

Aalborg Portland arbejder efter en relativt ny strategiplan for 2016-2018, og René Fich Jespersen skal stå i spidsen for at implementere strategiens ambitiøse målsætninger i salgsorganisationen.

René Fich Jespersen vil organisatorisk referere til Managing Director Michael Lundgaard Thomsen og funktionelt til forretningsudviklingsdirektør Michele Di Marino.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094