23948sdkhjf

Intego Skovlund er flyttet til Grindsted

Og planlægger nu en udvidelse.
Den 1. juli rykkede Integos Skovlund-afdeling til nye og større lokaler i Grindsted og har dermed fået alle arbejdsområder samlet under samme tag.

Afdelingen udvidede i 2015 arbejdsområdet fra primært at udføre el-teknisk service til også at udføre blandt andet mekanisk service på industrianlæg. Udvidelsen indebar samtidig anskaffelsen af en servicevogn udstyret med komplet værksted, som gør det muligt for afdelingen at levere alle former for service på mekaniske industrianlæg.

- De nye lokaler er dobbelt så store som lokalerne i Skovlund, og med de ekstra kvadratmeter er der plads til både yderligere udvikling og udvidelse, så vi i fremtiden kan servicere vores kunder endnu bredere og levere endnu skarpere løsninger inden for el-teknik, mekanik og automation, siger afdelingsleder Søren Hermansen.

Enormt potentiale i Billund
Med flytningen bliver der plads til både udvikling og udvidelse, og hos Intego forventer man, at afdelingen inden for de næste par år vil vokse til dobbelt størrelse – fra 10 til 20 medarbejdere.

Faktisk har Søren Hermansen allerede ansat den første nye medarbejder og søger i forbindelse med en udvidelse af ledergruppen endnu en serviceleder.

- Der er et enormt potentiale i Billund Kommune, og vi går målrettet efter at servicere især industrien, men også erhvervsvirksomhederne i kommunen. Og det udvidede kundegrundlag betyder, at vi får brug for yderligere udvidelse af medarbejderstaben, fortæller han.

Den nye Grindsted-afdeling er indrettet med kontorlokale og et stort el-værksted, og på sigt er planen, at der skal udvides med et mekanisk værksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14