23948sdkhjf

Husbygger leverer råhuse til populært tv-show

Sidste år var anden sæson af Nybyggerne en af de mest sete programserier på TV2 og toppede med 870.000 seere til den afsluttende finale.

Nu er optagelserne til tredje sæson indledt, og Nybyggerne er rykket fra den tidligere kasernegrund i Farum til Universitetsparken, der er en af Aalborgs nye bydele.

I lighed med sidste år har 2E Bolig valgt at stille fire huse til rådighed for de deltagende par, som over 11 programmer dyster om dommernes gunst – og ikke mindst seernes – i kampen om at vinde det hus, som det vindende par selv indretter helt fra scratch.

Målet er øget kendskabsgrad
Hos 2E Bolig fortæller direktør Jesper Skovsgaard, at deltagelsen i Nybyggerne skal ses i sammenhæng med virksomhedens igangværende ekspansion fra lokalt til landsdækkende byggefirma.

- Inden for de seneste år har vi udvidet virksomheden med hovedstadsfilial på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi, ligesom i resten af landet, mærker stor interesse, men knap så meget kendskab til 2E. Denne TV-eksponering vil – ligesom da vi var med i seneste sæson af Nybyggerne – forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept, siger han.

De fire udvalgte råhuse på Tinbergens Allé er i to plan med bl.a. tagterasse og udsigt og hver for sig på 130 kvadratmeter. Men altså undtagelsesvis leveret helt uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt finish – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.

Foruden at sponsorere førstepræmien og stille de fire huse til rådighed i optageperioden skal 2E Bolig også yde byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs.

Viser det østlige Aalborg frem
Resultatet af produktionsselskabet Metronomes optagelser kan ses på TV2 i første halvdel af 2017 med Peter Ingemann som vært. Et dommerpanel bedømmer undervejs deltagernes kreativitet og gør-det-selv-evner. I sidste ende er det dog seerne, der kårer vinderne via en sms-afstemning på finaleaftenen.

- Første sæson af Nybyggerne foregik i provinsen. Anden omgang i hovedstadsområdet. Denne gang vil vi lade et nyt boligområde i en af landets store universitetsbyer være scene for serien, fortæller programchef Steffen Bjergved fra Metronome.

Det er de glade for i Aalborg Kommune, hvor rådmand Hans-Henrik Henriksen håber, at programserien kan være med til at skabe positiv opmærksomhed om en bydel, der udvikles for milliarder af kroner i disse år:

- Den østlige del af byen – ved universitetet, Gigantium og blandt andet også det kommende supersygehus – er også dér, hvor der boligmæssigt sker allermest. Med Nybyggerne bliver det forhåbentligt tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094