23948sdkhjf

De første beboere flytter ind i Carlsberg Byen – tre måneder før tid

Den 1. september overdrager Carlsberg Byen nøglerne til 32 nybyggede lejligheder i Humlehuset til deres nye ejere.

- Det er en stor fornøjelse at kunne overdrage lejlighederne i Humlehuset til deres nye ejere her godt tre måneder før tid, og vi glæder os til at byde Carlsberg Byens første beboere velkommen i deres nye bykvarter, siger Per Sander, der er salgs- og udviklingschef i Carlsberg Byen P/S.

Han fremhæver Humlehuset som et godt eksempel på Carlsberg Byens vision om at skabe blandet byggeri, idet bygningen huser både kontorer, butikker og boliger.

På boligfronten rummer Humlehuset 32 to-værelses lejligheder på 46-68 kvadratmeter. Bygningen ligger ud til pladsen Humletorvet, hvor butikker, caféer og de studerende fra Campus Carlsberg på hver deres måde tilfører liv til området.

Da Carlsberg Byen satte de 32 lejligheder på mellem 46 og 68 kvadratmeter til salg, var interessen stor. Således gik der mindre end et døgn, før alle lejligheder var reserverede. Nu – halvandet år efter – er de første beboere klar til at flytte ind.

- Vores ambition med Humlehuset var at tilbyde attraktive toværelseslejligheder til alt fra unge studerende over familier til de ældre, der ønsker at nyde godt af bylivet, og når vi ser på sammensætningen af køberne, så har vi i høj grad ramt målet, siger Per Sander.

Humlehuset er tegnet af et konsortium bestående af tegnestuerne Vilhelm Lauritzen, Christensen & Co, Cobe, Nord og Effekt. Bygningen er en del af en samlet entreprise, som også tæller Professionshøjskolen UCC’s Campus Carlsberg, Bohrs Tårn og den nye Carlsberg Station. Det er NCC, der er totalentreprenør.

Humlehuset har fået sit navn via en navnekonkurrence, som Carlsberg Byen udskrev tilbage i 2014. Valget faldt på ’Humlehuset’ som et oplagt navn til en bygning, der kommer til at ligge lige ud til Humletorvet, og som desuden refererer til en af de vigtigste ingredienser i ølbrygning, humlen. Humlehuset ligger i den sydøstlige del af Carlsberg Byen, hvor gadenavnene alle har forbindelse til ølbrygning og produktion. Her finder man blandt andet Flaskegade, Humletorvet og Lagergade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095