23948sdkhjf

Nordjysk betonfabrik styrker ledelse og produktion

Efter en periode med midlertidig fabriksledelse har Præfa Betonelement pr. 1. august 2016 ansat Finn Thor Hansen som administrerende direktør for aktiviteterne i Østervrå ved Hjørring.

Han kommer til det nordjyske med 25 års ledelseserfaring fra virksomheder som Densit, Karl Molin Stålkonstruktioner, Wavin, ABB og senest Migatronic, hvor han var kommerciel direktør.

I første omgang koncentrerer Finn Thor Hansen sig om fabrikken i Østervrå, der beskæftiger 50 medarbejdere og omsætter for 60 millioner kroner årligt. Men på længere sigt er hensigten, at de systemer, der indføres her, skal implementeres i de to søsterselskaber i Polen og Tyskland.

- Overalt i koncernen skal vi have opbygget systemer, der gør vores forskellige processer langt mere kunderettede. Gennem forenkling af produktionsgangene skal vi blive mere effektive, minimere stilstand og i det hele taget optimere processerne, siger han.

Udvidelse på tegnebrættet
Finn Thor Hansen har allerede foretaget de første ændringer i Præfas organisation. Salgschef Anders Steen Pedersen har fået udvidet sit ansvarsområde betydeligt og er nu også ansvarlig for konstruktionsafdelingen og for virksomhedens kvalitetssikring.

God ordretilgang har også ført til ansættelse af yderligere en bygningskonstruktør, ligesom der i løbet af sommerferien er blevet installeret et nyt blandeanlæg i produktionen. Finn Thor Hansen venter yderligere opdatering af produktionsudstyret inden for de kommende måneder og arbejder desuden på en plan for en større udvidelse af produktionsarealet på fabrikken i Østervrå.

I forbindelse med ansættelsen af Finn Thor Hansen er den midlertidige fabrikschef Ole Godtliebsen vendt tilbage til sin primære funktion som regnskabschef.

Præfa Betonelement indgår i Østervrå Gruppen A/S, der blandt andet også består af betonelementfabrikkerne Praefa SP Zoo i Polen og Praefa GmbH i Tyskland. Gruppen ejes ligeligt af Ib Jensen (Resuma ApS) og Orla Nielsen (Escot Holding A/S).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125