23948sdkhjf

Familiefirma er gearet til international vækst

Brunata måler resultatet af generationsskifte på bundlinjen.
Efter turnaround og succesfuldt generationsskifte har Brunata vendt sidste års kalkulerede underskud til et millionoverskud.

Hermed er første del af Brunatas 2020 plan succesfuldt gennemført. Familievirksomheden er nu gearet til international vækst:

- Det har været et hårdt men også spændende arbejde for bestyrelsen, direktionen og medarbejderne. I sådan en turnaround og generationsskifte som Brunata har været igennem, må bestyrelsen arbejde tættere på driften end normalt. Men vores sparring med direktionen har været både positiv og konstruktiv, hvilket også ses af det årsregnskab, vi offentliggør i dag. Det glæder mig meget, at Brunata nu er tilbage på så fin en kurs, at vi kan normalisere samarbejdet mellem bestyrelsen og direktionen, siger Eva Fischer Hansen, bestyrelsesformand hos Brunata.

Alle sejl sat til international ekspansion
Keld Forchhammer overtog sidste uge stillingen som CEO i Brunata. Opgaven, der venter den nye direktør, bliver at øge væksten på det lukrative europæiske marked efter Brunatas massive investering i nye varmemålere og outsourcing af målerproduktionen til BB Electronic:

- Brunata har stigende fokus på lønsom international vækst med det nye grønne EU direktiv som løftestang til strategiske nøglemarkeder som Frankrig, Italien og Spanien. Vi har stærke kort på hånden med markedsledende målerteknologi. Og med outsourcing af hele målerproduktionen har vi gearet kapacitet til at øge produktionen kraftigt i takt med den forventede vækst, siger Keld Forchhammer.

Bestyrelsen og den nye direktion arbejder i øjeblikket på at fintune næste kapitel af Brunatas 2020 plan, der forventes at ligge klar til efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094