23948sdkhjf

3XN designer hotel i Stockholm

Grow Hotel bliver nabo til 3XN’s prisvindende Swedbank-hovedsæde.
Det nye Grow Hotel kommer til at ligge i Solna, nordvest for Stockholm by, og bliver nabo til Swedbanks hovedsæde, der også er designet af 3XN, samt Stora Blå, der tidligere fungerede som Siemens hovedsæde, og i dag huser en vifte af teknologivirksomheder.

Det ni etager høje hotel bliver en del af Best Western Plus-kæden, og kommer til at rumme 170 værelser, restaurant med terrasse og grønt tag.

Det er Humlegården Fastigheter, der bygger projektet, og hotellet skal drives af Time Hotel Group. Første spadestik tages til september, og hotellet forventes at åbne i efteråret 2018.

3XN arbejder tæt sammen med landskabsarkitekterne Land for at redefinere grunden og gøre den cykel- og fodgængevenlig, da den oprindeligt blev brugt af biler og lastbiler.

Der skabes nye landskabselementer så som åbne pladser, integrerede udendørsmøbler og genveje på tværs af grunden til de nærliggende bygninger – der alt sammen skal være med til at skabe sammenhæng på tværs af området.

Fornyelsen af grunden samt Grow Hotel er en del af et større tiltag for at bringe mere liv til Solna og det nærliggende Sundbyberg, for derved at bringe mere erhvervsliv til området.

- For at fremhæve det grønne landskab har 3XN designet Grow Hotel i en vinkelform. En gennemsigtig facade i stueetagen skal give hotellet en åben og indbydende atmosfære.

- Vores mission var, at vores design skulle nedtone Stora Blå og andre monolitiske bygninger i området, fortæller Marie Hesseldahl Larsen, partner i 3XN.

3XN har designet masterplanen for området samt designet det runde Stenhöga p-hus, der stod færdig tidligere på året. Note Design Studio har været samarbejdspartner på indretningen.
Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175