23948sdkhjf

HavneBryggen skyder op på Islands Brygge

I alt op mod 600 boliger opføres i et samarbejde mellem PensionDanmark, Henning Larsen Architects og NCC.
PensionDanmarks boligbyggeri ”HavneBryggen” på Islands Brygge i København skrider for alvor fremad, og tirsdag var der rejsegilde på byggeriets første etape. Den består af 120 boliger, som forventes at stå klar i juli 2017.

PensionDanmark opfører i de kommende år i alt 500-600 boliger på fem byggefelter på Islands Brygge i samarbejde med Henning Larsen Architects og NCC som entreprenør.

- Rejsegildet er som bekendt bygherrens fest for håndværkerne på byggeriet. Og her er der virkelig tale om en fest i dobbelt forstand. For det første giver byggeriet mange gode job til PensionDanmarks medlemmer i opførelsesperioden. Og for det andet vil det give rigtige fornuftige afkast til medlemmerne, når det står færdigt. Så det er klart, at man gør sig umage, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, som ved rejsegildet oplyste, at næste etape af boligprojektet på Islands Brygge snart går i gang.

Foruden Torben Möger Pedersen var der ved dagens rejsegilde taler af børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, Københavns Kommune, adm. direktør Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects, samt direktør Martin Palmquist, NCC Danmark.

- København er blevet en attraktiv by at bo i også for familier med børn, og PensionDanmarks investering i nyt moderne boligbyggeri på Islands Brygge er en vigtig del af byens udvikling. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, men allerede nu er det tydeligt, at vi med Henning Larsen Architects som arkitekt får endnu et flot byggeri i hovedstaden, siger børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, Københavns Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14