23948sdkhjf

Ny byggechef til Domea

Charlotte Nørbak tiltræder 1. september som ny byggechef i Domea.dk, der er én af landets største bygge- og boligadministrationer i den almene boligbranche.

53-årige Charlotte Nørbak er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som Vice President for Cowis bygherrerådgivning.

Her er hun senest blevet udnævnt til udviklingsdirektør for byggeridivisionen med ansvar for udvikling af Cowi Byggeris forretningsområder samt faglig udvikling af godt 450 ansatte.

- Med Charlotte Nørbak får Domea.dk en faglig stærk leder, der kan fortsætte den positive udvikling, som Domea.dk har oplevet de seneste år med en ordretilgang af nybyggerier og store renoveringsopgaver i hele landet, skriver Domea i en pressemeddelelse.

Den kraftige vækst betyder, at Domea.dk nu er bygherrerådgiver for almene boligselskabers nybyggerier og renoveringer med en samlet anlægssum på 13 milliarder kroner.

En af Charlotte Nørbaks vigtigste opgaver vil være at videreudvikle og styrke Domea.dks Bygge- og Renoveringsafdeling, der består af 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109