23948sdkhjf

Teknikgrossist skyder millioner i bygge-app

Geniebelt får tilført 15 mio. kr. fra en gruppe investorer med Solar som den største.
Teknologivirksomheden Geniebelt, der har udviklet et digitalt kommunikationsværktøj til byggebranchen, har indgået aftale om en investering på samlet set 15 mio. kroner fra danske Solar A/S samt co-founder og bestyrelsesformand i Geniebelt Klaus Nyengaard.

Solar, der driver sourcing- og servicevirksomhed inden for el-, vvs- og ventilationsteknologi, deler Geniebelts tanker om forandring og udvikling af byggeriet, forklarer kommerciel direktør i Solar, Hugo Dorph:

- For Solar handler det om at sikre, at vores kunder og kunders kunder møder helstøbte digitale løsninger, som reducerer forsinkelser, spild og fejl - på en enkel og intuitiv måde, siger han.

Investeringen giver blandt andet Geniebelt mulighed for at fokusere på salget, forklarer virksomhedens direktør, Ulrik Branner:

- Ikke blot giver det os mulighed for at fokusere 100 procent på at udvikle forretningen og øge salget, men i Solar har vi også en stor og erfaren virksomhed fra byggeriet, som med denne investering støtter op om vores vision om at forbedre den måde, vi bygger og samarbejder på, siger han.

Solar træder ikke ind og ændrer på Geniebelts struktur, strategi eller vision, men vil i stedet bidrage med sparring og indblik ind i byggeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125