23948sdkhjf

Wavin lukker i Horsens – 43 ansatte er tilbudt nyt job

Med virkning fra den 1. januar 2017 lukker Nordisk Wavin A/S sin Horsens-afdeling og samler al produktion og administration i Hammel.

Ifølge administrerende direktør Per Dollerup Mikkelsen er flytningen det første skridt mod en mere strømlinet og effektiv produktion af løsninger til afløbs-, vand- og VVS-sektoren:

- Vi befinder os i en travl vækstperiode, hvor vi næsten har firedoblet vores omsætning på VVS-området i de seneste 10 år. Den udvikling vil vi understøtte ved at samle hele vores produktion i Hammel. Tiden er inde til at løfte produktionen til næste niveau, og det gør vi ved at samle vores kræfter. På den måde kan vi strømline og bedre udnytte vores viden og erfaring, siger han.

Alle 43 medarbejdere i Horsens har fået tilbud om at flytte med, når afdelingen lukker. Ledelsen vil i den forbindelse gå i dialog med sine ansatte om tiltag, der kan gøre det lettere for dem at flytte med til Hammel.

- En virksomhed er ikke bedre end de mennesker, som arbejder dér. Kulturen i vores Horsens-afdeling har altid været kendetegnet ved at være meget entreprenant, og det er i høj grad derfor, vi har oplevet så stor succes inden for VVS-området. Afskedigelser har aldrig været en del af flytteplanen, og derfor håber vi, at størstedelen af vores medarbejdere rykker med, siger Per Dollerup Mikkelsen.

Nordisk Wavin har de seneste år haft svært ved at tjene penge, og når forretningen nu samles i Hammel er det blandt andet for at reducere omkostningsniveauet. Desuden forventer Per Dollerup Mikkelsen, at virksomheden kan højne sit serviceniveau, når kunder og samarbejdspartnere fremover får alle produkter leveret fra én adresse.

- Vores beslutning om at samle alle funktioner i Hammel er et vigtigt element i vores bestræbelser på at blive mere konkurrencedygtige. Vi opnår væsentlige synergier ved at samle lager, produktion, salg og kundeservice på ét sted. På den måde kan vi bedre udvikle forretningen og understøtte den fortsatte vækst, siger Per Dollerup Mikkelsen.

Nordisk Wavin råder over 230.000 kvadratmeter i Hammel og beskæftiger cirka 235 medarbejdere på landsplan. Selskabet er en del af den hollandske Wavin-koncern med 5.500 medarbejdere på verdensplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093