23948sdkhjf

MT Højgaard skal bygge 148 boliger i Virum

DGNB-projekt med boliger og butikker løber op i 440 millioner kroner.
Med PensionDanmark som investor skyder et nyt stort boligbyggeri nu op på den grund ved Sorgenfri Station, hvor Lyngby Politistation tidligere lå.

MT Højgaard er hyret som totalentreprenør på projektet, som omfatter 15.400 kvadratmeter bolig, 1.500 kvadratmeter butiksareal samt en kælder på godt 7.500 kvadratmeter.

- Der bliver tale om særdeles attraktive boliger med en god beliggenhed, og hvor bæredygtigeden er i top, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen fra PensionDanmark.

Byggeriet skal certificeres efter DGNB-systemet og forventes igangsat primo 2017. Aftalen er dog betinget af, at der her i efteråret vedtages en ny lokalplan for området.

- Det er et spændende boligprojekt med en anderledes fortolkning af den klassiske karréstruktur, hvor de murede bygningskroppe samles omkring et frodigt gårdrum i flere niveauer, fortæller divisionsdirektør Christina Jørgensen fra MT Højgaard.

Hun fortæller, at MT Højgaard har arbejdet med udviklingen af projektet igennem længere tid.

- Ejendommen er udviklet i et godt samarbejde med Freja ejendomme A/S, Lyngby-Taarbæk Kommune og med en udvidet borgerinddragelse. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med realiseringen af den nye bebyggelse samt forskønnelsen af Hummeltoftevej, der vil løfte hele området omkring Sorgenfri Station, siger Christina Jørgensen.

PensionDanmarks samlede investering udgør cirka 440 millioner kroner. For MT Højgaard har aftalen en værdi af 368 millioner kroner.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141