23948sdkhjf

Bonava og Danielsen Architecture bygger svanemærkede rækkehuse

Bonava har netop lanceret rækkehusprojektet, Søhusene i Vedbæk Park, der udgør de første 53 af i alt 103 boliger i det forhenværende Henriksholm.

Projektet tager udgangspunkt i den eksisterende fredskov og terrænspring, hvor boliger, legeområder, naturfitness og boldbane integreres naturligt i landskabet. Søhusene er opkaldt efter en lille sø, der ligger i den østlige del af området.

Rækkehusene er udviklet i samarbejde med Danielsen Architecture og varierer i størrelse fra 122 og 161 kvadratmeter.

- De nye boliger afspejler den tid, vi er i nu. De skal leve op til nutidens forventninger og tendenser, men samtidig er det nødvendigt at sikre sig, at de er robuste nok i deres fysiske og æstetiske udtryk til, at de kan leve i mere end 100 år, fortæller Kasper Danielsen, stifter og arkitekt i Danielsen Architecture.

Hos Bonava købte grunden af statens ejendomsselskab, Freja, for godt et år siden, og sideløbende med udviklingsprocessen er der foregået en lokalplansproces, der blev afsluttet i august. Bonava kommer selv til at stå for byggeriet.

- Jeg synes vi har fået skabt nogle vellykkede hjem og nabolag. Husene er tilmed svanemærkede, hvilket matcher vores strategi om at levere gode og sunde familieboliger til flere, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava Danmark.

Med Søhusene i Vedbæk Park passerer antallet svanemærket boliger som Bonava har afleveret eller sat i salg over 400 enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094