23948sdkhjf

Fremtidens installatører får topmoderne rammer

Erhvervsakademi Dania investerer et tocifret millionbeløb i tekniske videregående uddannelser.
Erhvervsakademi Dania bygger op til 1500 kvadratmeter til de tekniske uddannelser, der er vokset ud af sine rammer i Hadsten.

Hvis alt går efter planen, stikkes spaden i jorden i marts 2017 med forventet ibrugtagning cirka et år senere.

- De tekniske videregående uddannelser i Hadsten kræver nogle ganske særlige rammer, og derfor kan vi ikke flytte et hvilken som helst sted hen. Vi har en stærk kobling af teori og praksis, og derfor skal der være plads til at de studerende kan arbejde professionelt med blandt andet robotter, energioptimering, bygningsteknik og stærkstrøm, siger rektor Anders Graae Rasmussen ifølge Erhvervsakademi Danias hjemmeside.

Han forklarer, at de nye faciliteter vil give de studerende en bedre mulighed for at teste teorien af i praksis:

- Det er ikke nemt at fortælle, hvad der sker, når iltniveauet i et lokale falder på grund af en slukket ventilation, men med den nye bygning vil vi kunne lukke for dette, og de studerende vil på egen krop mærke, hvad det betyder. Det giver undervisningen en helt andet dimension, siger Anders Graae Rasmussen.

Baggrunden for udvidelsen er, at der siden sidste år er kommet 58 procent flere studerende på Dania i Hadsten. Samtidig har campus har fået nye efteruddannelser som energikonsulent, automation og drift.

Den nye bygning skal skabe plads til, at 14 medarbejdere og 110 studerende fra Hadsten kan flytte ind hos Dania på Minervavej i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093