23948sdkhjf

Bygma ekspanderer på Sjælland

Halsnæs Trælast i Frederiksværk, som er en del af den sjællandske Trækøb-koncern, bliver nu solgt fra som de øvrige Trækøb-trælaster, der ligger i henholdsvis Hornbæk og Søborg. Mens Østerbro Tømmerhandel køber de to andre, så går Bygma-kæden nu ind og overtager Frederiksværk-forretningen.

Halsnæs Trælast åbner dermed som en Bygma-butik i foråret 2017 efter en ombygning.

- Vi ser frem til at åbne endnu et proffcenter på Sjælland. Vi er allerede godt repræsenteret på Sjælland med otte proffcentre, foruden 6 byggecentre, og nu styrker vi vores tilstedeværelse i Nordsjælland yderligere med åbningen i Frederiksværk. Om- og nybygning begynder hurtigst muligt, og vi glæder os til at slå dørene op til et nyt flot og moderne proffcenter - Bygma Frederiksværk - i foråret 2017, siger regionsdirektør hos Bygma, Jens Jensen.

Halsnæs Trælast beskæftiger i dag 11 medarbejdere, og de bliver alle nye Bygma-medarbejdere, når det nye Bygma proffcenter står klar i det nye år.

- Det bliver spændende at skulle starte et helt nyt proffcenter op i Frederiksværk. Vi får nye, men også erfarne medarbejdere på alle områder. Det nye proffcenter i Frederiksværk giver os mulighed for at servicere vores professionelle kunder i Nordsjælland endnu bedre, og vi glæder os til at komme i gang med arbejdet, siger Jens Jensen.

Frem til 1. februar 2017 er en af de tidligere ejere af Halsnæs Trælast, Martin Nommesen, udnævnt til konstitueret filialchef. Den 1. februar tiltræder Jakob Skriver som trælastdirektør i Bygma Frederiksværk, og Martin Gommesen fortsætter som salgschef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125