23948sdkhjf

Internationale stjernearkitekter på talerstolen i København

"Global dialog er afgørende, hvis vi ønsker at designe løsninger og tilpasninger til klimaforandringerne", siger arkitekt Brandon Specketer, der er blandt hovednavnene på Building Green.
Når Building Green den 2. og 3. november slår dørene op i Forum for sjette år i træk, vil flere toneangivende internationale arkitekter indtage talerstolen på hovedscene.

JDS-stifter Julien De Smedt, partner Brandon Specketer fra Cookfox Architects, Cobe-stifter Dan Stubbergård og partner Jakob Lange fra BIG er således alle blandt hovednavnene på dette års messe.

Building Green har i år valgt at rette et særligt fokus mod byggeriet i det bæredygtige byrum, og ifølge Brandon Specketer er det et højaktuelt tema – og en uomtvistelig faktor i håndteringen af fremtidens globale klimaudfordringer:

- Global dialog er afgørende, hvis vi ønsker at designe løsninger og tilpasninger til klimaforandringerne. Når over halvdelen af verdens befolkning er bosiddende i byområder bliver urbant design en af de væsentligste faktorer i indsatsen for at adressere klimaforandringerne, siger Brandon Specketer, der går på scenen den 3. november klokken 14 for at fortælle om sit arbejde med at gøre New York til en mere bæredygtig by.

Samme dag klokken 09.15 vil arkitektkollegaen Jakob Lange fra BIG give et indblik i sine tanker om social infrastruktur:

- Det er vigtigt, at vi som arkitekter og byplanlæggere bevæger os ud over adresseringen af energieffektivitet og begynder at tale om social bæredygtighed, herunder at fremme nye offentlige projekter, der giver mening for lokalområdet, siger Jakob Lange.

Interessen for Building Green er steget år for år, og ifølge arrangørerne fra Insight Events er antallet af forhåndsregistreringer i år væsentligt højere end sidste år. Building Green har som optakt til årets messe afholdt pop-up seminarer i både København og Aarhus – senest ved et fuldtegnet formiddagsmøde i Industriens Hus.

Building Green åbnes onsdag den 2. november klokken 09.15 af tidligere klimakommissær og nuværende formand for tænketanken Concito, Connie Hedegaard.

Højdepunkter på Building Greens hovedscene
• The City of Tomorrow v/ Julien De Smedt (BE)
• Cradle to Cradle - A Building like a Tree, A City like a Forest v/ Michael Braungart (DE)
• Pioneering Sustainable Urban Design v/Jeroen Dirckx (NL)
• What can Architects Do To Help Fight Climate Change? v/ Brandon Specketer (US)
• Circular Business and Sustainable Buildings Materials v/ Oliver Kreft (DE)
• Cities Alive: Green Building Envelope Strategy v/ Rudi Scheuermann (DE)

Find hele programmet på buildinggreen.eu

Artiklen er en del af temaet Building Green 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128