23948sdkhjf

Bedre samarbejde skal øge produktiviteten på el-entrepriser

Bedre samarbejde er et af de punkter, der bliver fremhævet i en ny rapport om værktøjer til at øge produktiviteten på el-entrepriser.
Hvis produktiviteten skal op i installations- og elbranchen, kræver det blandt andet et bedre samarbejde mellem ledere og medarbejdere på entrepriser.

Det er en af konklusionerne i en ny rapport, der er udarbejdet på baggrund af en række workshops med deltagelse af brancheorganisationen Tekniq og elektrikernes fagforbund, Dansk El-forbund.

- Vi må sige, at der ikke er så stor tradition i faget for at tale sammen forud for og undervejs i byggeprocessen. Og her er der store gevinster at hente, hvis det bliver forbedret, siger Nicolai Siegumfeldt, der er chefkonsulent hos Tekniq.

Konsulentfirmaet Fa3tor har udgivet to rapporter på baggrund af en række workshops med deltagelse af elektrikernes fagforbund, Dansk El-Forbund og Tekniq, arbejdsgiverorganisation i installationsbranchen.

Den ene beskriver muligheder for at øge produktiviteten i elbranchen. Den anden handler om brugen af teknologi i fremtidens elbranche. Begge vil blive uddybet og debatteret på en konference den 10. oktober i København.

Læs hele historien som +Plus-artikel på Licitationen (kræver abonnement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235