23948sdkhjf

Ejendomsudvikler vil bygge boliger i hjembyen

Efter flere år med store projekter i København igangsætter Barfoed Group nu det første af flere projekter i Odense.
I løbet af foråret 2017 afslutter Barfoed Group de sidste af en række større udviklingsopgaver i København.

Derfor har koncernen besluttet at fokusere på at opføre lejeboliger af høj standard i hjembyen Odense. Det første projekt bliver Fillippas Have med 30 lejeboliger på Nyborgvej i Odense C.

Boligerne bliver 55-60 kvadratmeter og skal stå færdige omkring studiestart i 2017.

Barfoed Group varetager selv opgaven som totalentreprenør og har tilknyttet Gert Johannesen Arkitekter og OBH Gruppen som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør.

- Vi glæder os meget til at komme i gang med at bygge boliger i Odense igen, og Fillippas Have er et rigtig godt og sikkert projekt, som passer ind i vores ejendomsportefølje, og vi oplever at Odense vokser positivt både som attraktiv studieby midt i Danmark, men også som bosætningskommune, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Nybyggeri vil i de kommende år have stor fokus i Barfoed Group, som forventer at opføre mellem 600 og 800 nye boliger i Munkebjerg Park i Odense M., hvor Barfoed Group allerede i 2008/09 byggede 188 lejeboliger.

Udvidelsen af Munkebjerg Park omfatter blandt andet ungdoms- og ældreboliger samt rækkehuse med egen have. Planerne omfatter ligeledes daginstitutioner og en dagligvareforretning. Hvornår dette skydes i gang, afhænger af arbejdet med en ny lokalplan for området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097