23948sdkhjf

Københavnsk entreprenør skal bygge Carlsberg-boliger

Nu går byggeriet af bolig- og erhvervskomplekset Krøyer Hus i Carlsberg Byen i gang med byggeentreprenørvirksomheden Arpe & Kjeldsholm A/S som totalentreprenør.

Projektet indeholder rækkehuse, lejligheder og 2.250 kvm erhverv og opføres i det nordøstlige hjørne af det tidligere bryggeriområde.

Krøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser med plads til 57 biler. Byggeriet går i gang i andet kvartal 2017 og forventes færdigt i fjerde kvartal 2018. Boligerne vil variere i størrelser fra 46-161 kvm.

- Vi bygger i høj kvalitet og med fokus på detaljerne i murstenshusene, så vi sikrer, at de nye byggerier taler sammen med de fredede bygninger i kvarteret. Det stiller store krav til vores samarbejdspartnere, som skal have forståelse for vores samarbejdsmodel, siger adm. direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus.

- Vi har i forvejen et godt samarbejde med Arpe & Kjeldsholm A/S, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt, tilføjer han.

Arpe & Kjeldsholm er i forvejen i gang med at opføre boligkomplekset Scherfig Hus for Carlsberg Byen P/S.

kibe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125