23948sdkhjf

Bravida løber med kæmpestor Gødstrup-entreprise

Vinder alle installationer på over to tredjedele af det midtjyske supersygehus.
Bravida Danmark A/S og Region Midtjylland har underskrevet kontrakt på en omfattende installationsentreprise på byggeriet af Det Nye Hospital i Vest, DNV-Gødstrup.

Opgaven omfatter installation af el, vvs og ventilation på 98.000 kvadratmeter bruttoetageareal i 1. fase af det store hospitalsbyggeri. Den samlede pris for opgaven beløber sig til omkring 303 millioner kroner.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes os at vinde installationsopgaven på DNV-Gødstrup. Fra vores omfattende arbejde på Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus har vi opbygget stor erfaring på denne type opgaver. Nu da vi er ved at være færdige på DNU, kan vi rykke den erfaring videre vestpå til Gødstrup, siger regionsdirektør Johnny Hey Jensen fra Bravidas Region Nord.

Bravida Danmark forventer at starte op på byggepladsen i løbet af efteråret. Op mod 90 Bravida-medarbejdere forventes i snit være beskæftiget på projektet frem til afleveringen af entreprisen medio 2019.

DNV-Gødstrup kommer til at omfatte cirka 135.000 kvadratmeter somatisk hospital, når det står færdigt. Hertil kommer et psykiatrisk hospital på cirka 15.000 kvadratmeter. Den samlede ibrugtagning sker i 2020, hvor også psykiatrien tages i brug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156