23948sdkhjf

Krans, skåltaler og klapsavler i Ørestad

NCC-selskabet Bonava fejrede rejsegilde for boligbyggeri i 11 etager.
Ingen der besøger Ørestad i den sydlige del af København er i tvivl om, at her er hektisk byggeaktivitet.

I Nordre Fælledkvarteret i Ørestad Syd er byggeriet af Royal Arena og skøjtehallen i fuld gang, og for Bonava, det tidligere NCC Bolig, er der også travlhed over hele linjen.

I begyndelsen af september flyttede de første beboere ind i Fælledhusene, og for to uger siden meddelte Bonava at Fælledudsigten II med 74 lejligheder var solgt til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder.

Onsdag kunne Bonava sammen med håndværkere og kommende beboere fejre rejsegilde, da Fælledudsigten I nåede sin fulde højde på 11 etager. Det skete med en traditionel fejring med krans, skåltaler og klapsavler til håndværkerne.

- I Nordre Fælledkvarteret har vi skabt et hyggeligt nabolag hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab. Bydelen får sin helt egen identitet i samspil med naturen og den kommende byfælled, udtaler René Brandt, der er regionschef i Bonava.

De kommende beboere i Fælledudsigten I tager forskud på det gode naboskab, allerede inden de flytter ind. Der er nemlig etableret et havelaug, som er med til at udforme den fælles tagterrasse. Bonava har valgt at få hjælp fra TagTomat, der er kendt for at skabe grønne fællesskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094