23948sdkhjf

STB Byg skal bygge boliger på slagterigrund

Vejle-entreprenøren har vundet endnu et byggeprojekt på Sjælland.
STB Byg er udpeget som hovedentreprenør i Holbæk, hvor 93 almene boliger skal opføres som første etape af et større boligbyggeri på byens tidligere slagterigrund, Vølunden.

Første spadestik tages primo 2017, og administrerende direktør Jens Winther glæder sig over, at det er lykkedes at vinde endnu et markant byggeprojekt øst for Storebælt.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod på Sjælland, og vi bliver indbudt til stadig flere prækvalifikationer. Vi har på nuværende tidspunkt seks projektledere fast på Sjælland, siger han.

Sjælland, og især området omkring Holbæk, har de seneste år lagt grunde til en voksende andel af STB Bygs vundne entrepriser. Virksomheden har været hovedentreprenør på det ottetalsformede Plejecenter Samsøvej i Holbæk og er netop nu i gang med en tilbygning på Engskovskolen i Holbæk. På Sjælland er STB Byg endvidere aktuel med et nyt domicil til DSV Transport i Roskilde, et projekt med luksuslejligheder i Næstved samt et opførelsen af et nyt plejehjem på en tidligere industrigrund i Valby.

- Det er en stor fornøjelse at være med til at lave så markante og spændende byggerier. Vølunden bliver ligeledes et helt fantastisk sted. En grøn oase med en blanding af boligtyper, der henvender sig både til unge, familier og ældre. Det er Kullegaard Arkitekter, som vi tidligere har arbejdet sammen med, der har tegnet byggeriet, og de har skabt nogle dejlige lyse og gennemtænkte boliger, fortæller Jens Winther.

Den cirka 27.900 m² store og centralt placerede grund har tidligere huset Danish Crowns udskærings- og pakkeafdeling. Entreprisen på knap 95 millioner kroner omfatter første etape med 44 familieboliger, 29 ældreboliger og 19 ungdomsboliger. Når Vølunden er fuldt udbygget vil der være 243 boliger i alt.

Bygherre er VAB, Vestsjællands Almene Boligselskab, som STB Byg tidligere har samarbejdet med et projekt med 20 almene boliger i Tølløse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11