23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen henter ny topchef i Lindpro

Kemp & Lauritzen har fundet afløseren for adm. direktør Allan Jørgensen, der valgte at forlade virksomheden i juni måned.

Senest den 1. oktober 2017 tiltræder den nuværende administrerende direktør i Lindpro, Peter Kaas Hammer, og vil udgøre Kemp & Lauritzens direktion sammen med CFO Tue Sjøntoft, der har varetaget jobbet som konstitueret CEO.

- Vi har fundet en fremragende kandidat i Peter Kaas Hammer. Han forstår virksomheden, værdierne, og hvor vi skal hen med Kemp & Lauritzen i de kommende år. Virksomheden har et virkeligt godt udgangspunkt for vækst i de kommende år under denne kompetente ledelse, siger bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen i en pressemeddelelse.

Peter Kaas Hammer, der har arbejdet i MT Højgaard-koncernen siden 2006, fratræder stillingen som administrerende direktør i Lindpro med øjeblikkelig virkning. Bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen ønsker ham tillykke med sit nye job og takker for en stor indsats:

- Peter har fået en spændende mulighed for at indtræde i en ny stilling uden for MT Højgaard-koncernen, hvor han i en årrække har bestredet en række centrale poster. Bestyrelsen forstår og respekterer den beslutning, men vi er naturligvis kede af, at han har valgt at forlade Lindpro, siger Jørgen Nicolajsen, der indtræder som konstitueret administrerende direktør for Lindpro, indtil en ny permanent afløser er fundet.

Peter Kaas Hammer bliver nu administrerende direktør i en koncern, som over de seneste år er vokset både organisk og gennem opkøb. Omsætningen er steget fra 1 milliard kroner i 2007 til 2,5 milliarder kroner i 2015, hvor koncernens medarbejderskare passerede 2.000. Peter Kaas Hammers primære ledelsesopgave bliver at videreføre arbejdet med at gøre Kemp & Lauritzen til en endnu mere kundevendt og tværfaglig organisation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111