23948sdkhjf

TK Development skal bygge ungdomsboliger i København

Nordjysk firma er valgt som totalentreprenør.
TK Development har indgået aftale med KFI Erhvervsdrivende Fond om køb af den eksisterende første sal i Domus Vista-ejendommen på Frederiksberg. Det skriver TK Development i en meddelelse til fondsbørsen.

Centerdelens stueplan, der ejes af KFI, skal ombygges og gennemgå en gennemgribende modernisering med blandt andet en fortsat attraktiv Meny dagligvareforretning.

Førstesalen med tilhørende adgangsarealer skal ombygges til anvendelse til 5.400 m2 ungdomsboliger svarende til 127 lejligheder.

Projekt er solgt
TK Development har betinget solgt det samlede ungdomsboligprojekt. Køber er Koncenton, der varetager udlejningsopgaven og udbyder ejendommen til semiprofessionelle og professionelle investorer. Koncenton udbyder ejendomsprojekter i København og Aarhus og bistår investorer med at udnytte de stordriftsfordele, der normalt er forbeholdt de største aktører på markedet.

Byggetilladelsen til projektet er klar, og der er indgået aftale med entreprenørfirmaet TL Byg A/S om opførelse af ungdomsboligerne i totalentreprise. Byggeriet forventes at starte i oktober 2016 med færdiggørelse og aflevering til køber i januar 2018.

Projektet kommer ikke til at ændre resultatudmeldingerne for regnskabsåret 2016/17, men underbygger forventningerne til indtjeningen for regnskabsåret 2017/18.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078