23948sdkhjf

Hustømrerne vinder endnu en DNU-opgave

Over de kommende to år skal der monteres kilometervis af lofter, vægge og døre.
Hustømrernes håndværkere har de seneste år været særdeles aktive på sygehusbyggeriet i Skejby, og det vil de også være i de kommende år.

Således er tømrerfirmaet med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa netop udpeget som vinder af tømrer- og snedkerentreprisen på Nyt Psykiatrisk Center, der opføres i tilknytning til det nye universitetshospital.

Hustømrerne har tidligere vundet entrepriser på etaperne N2, N3 og S4 af det store østjyske universitetshospital, og opgaven på psykiatrien er dermed den fjerde i rækken.

- Arbejdet minder på rigtig mange måder om det vi er vant til fra de andre entrepriser på DNU, så vi er helt klar til at rykke ind, siger afdelingschef Poul Erik Nielsen.

Nyt Psykiatrisk Centers almen psykiatri omfatter en voksen- og en børnepsykiatrisk afdeling med ambulatorier og sengeafsnit på i alt 40.000 kvadratmeter. Her skal Hustømrerne stå for alt det indvendige tømrer- og snedkerarbejde – i alt cirka 31.000 kvadratmeter lofter, 33.000 kvadratmeter indvendige gipsvægge samt 1.400 døre.

Arbejdet går allerede i gang inden for den kommende måned og skal løbe frem til februar 2018. D et færdige hospital forventes at kunne tages i brug i januar 2019. Hustømrerne arbejder for KPC, der både står for byggeriet af det nye psykiatriske sygehus og omdannelsen af det område i Risskov, hvor psykiatrien hidtil har været placeret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14